Міжнародний дитячй центр «Артек-Карпати-Буковель» відкриває обійми студентам економічного факультету

  • Дата публікації: 27.08.2014

Студенти економічного факультету є активними не лише у період навчання, а й під час літніх канікул. Так, Анастасія Паламарчук, Вікторія Штремель, Ігор Гольонко та Володимир Сподобаєв відмінно зарекомендували себе у ролі вожатих під час проходження літньої практики на базі Міжнародного дитячого центру «Артек-Карпати-Буковель».

 

Міжнародний дитячий центр розташований в українських Карпатах, в одному з найкрасивіших місць планети – Карпатському національному парку на висоті від 920 м над рівнем моря біля підніжжя гори Буковель знаменитого туристичного курорту.

«Артек-Карпати-Буковель» – унікальний педагогічний комплекс, де реалізуються розвиваючі програми і фестивальні проекти, дбайливо зберігаючи кращі педагогічні традиції артеківської школи.

Саме в таких умовах, наші студенти долучаються до виховного процесу в таборі та поєднують відпочинок, спорт з пізнавальною, естетичною, екологічною, оздоровчою діяльністю.

Таким чином, моральна атмосфера оздоровчого табору, доброзичливе ставлення однолітків і вихователів один до одного сприяють самоствердженню в сприятливих умовах природного середовища і соціального оточення.

Міні галерея


Лютий
Квітень