Правильно обрана професія – запорука успіху

  • Дата публікації: 09.08.2014

Робота є важливою складовою життя кожної людини. Правильно обрана професія, окрім матеріального, буде приносити і моральне задоволення, яке зможе надавати силу та впевненість у тому, що Ви правильно обрали свій життєвий шлях. Саме тому важливо знайти сильну мотиваційну основу (наприклад рух карєрними сходами), як і відбулось зі студенткою економічного факультету заочної форми навчання напряму підготовки Туризм – Шуляк Ларисою.

«Працювала багато років гідом-екскурсоводом, відкрила у собі талант пошуку нових цікавих напрямів, тому у виборі професії не вагалась –спеціаліст з туризму в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини. Уміти продавати пакет туристичних послуг – це особливий талант, адже важливо знати, як відчути емоції потенційного покупця, наприклад, при нагоді поділившись з ним власними враженнями від відпочинку на курорті. Працюючи менеджером в туристичній агенції «Соната», неодноразово набирала бонуси за добре організовану роботу, за що і отримувала винагороду – рекламний тур …».

Рекламний тур – це безкоштовний або пільговий тур, організований для співробітників турагентств з метою їх ознайомлення з певними туристичними маршрутами та центрами.

«… Нещодавно відвідала о. Кріт, що надало мені ще більшого натхнення працювати в обраній сфері. Була у захваті від якості надання послуг у готельно-ресторанних мережах та від гостинності місцевих жителів. Отже, правильно оберіть свій шлях, свою професію, знайдіть себе – і Ви не пошкодуєте, адже це так важливо отримувати насолоду від обраної професії», – поділилась враженнями Шуляк Лариса.

фото 1

Березень
Травень