Уманський державний педагогічний університет – мій правильний вибір

  • Дата публікації: 06.08.2014

Навчання – це дуже цікавий процес, який забирає велику частину часу та уваги. Крім того, навчання формує подальший життєвий шлях, професійну діяльність та впливає на якість самого життя в перспективі. Тому дуже важливо вчитися саме там, де комфортно і де можна здобути потрібну професійну підготовку.

Мій університет відповідає усім критеріям щодо навчального процесу та студентського життя. По-перше, він має четвертий рівень акредитацій, що означає його високий статус та надання можливості здобуття диплому магістра. По-друге, в університеті розгалужена система навчальних напрямків. Я вважаю, що це дуже добре, адже є можливість вибору з багатьох варіантів навчання. Крім того, студентам надається можливість вступити на інший напрямок, паралельно навчаючись за основною спеціальністю. Така можливість є дуже корисною, тому що в наш час іноді одного диплому не вистачає для здобуття престижної роботи, тому все більше студентів намагаються вчитися одразу на кількох кафедрах.

Ще одним вагомим аргументом на користь мого університету є активне студентське життя, регулярне проведення різноманітних походів, тематичних вечорів, творчих заходів. Цікавими є спортивно-туристичні змагання та відвідування різноманітних туристичних виставок, що сприяють кращому зануренню у студентське життя та допомагають проявити творчі таланти, а ще знайти нових друзів.

У нас в університеті є власний прес-центр та на кожному факультеті є радіо, що інформує студентів стосовно навчального процесу та різних конкурсів, заходів тощо.

Також для кращого навчання та засвоєння студентами знань в університеті наявна потужна електронна бібліотека підручників та навчально-методичних матеріалів. Студенти мають змогу навчатися дистанційно в електронній системі Moodle.

Окремо слід відмітити, що мій університет має кілька добре відремонтованих гуртожитків для тих студентів, що приїхали з інших міст. Вони мають змогу на період навчання жити недалеко від університету в гарно облаштованих кімнатах.

Загалом, я вважаю, що мій вибір університету був правильний, і на разі я маю змогу не тільки здобувати якісну освіту, а ще й розвиватися творчо.

Студентка економічного факультету Плисконіс Наталія.

Міні галерея


Лютий
Квітень