Підприємництво – це феномен!

  • Дата публікації: 08.09.2014
Якщо ви хочете досягти успіху,
ваше серце повинно бути у вашому бізнесі,
а ваш бізнес повинен бути у вашому серці!
Томас Дж. Уотсон

 

Кафедрою економіки підприємства, фінансів та фінансово-економічної безпеки, з нагоди Дня підприємця, на базі інноваційного бізнес-інкубатора ініційовано проведення круглого столу «Підприємництво як соціально-економічний феномен». Зазначимо, що це свято було встановлено Указом Президента України «Про День підприємця» від 5 жовтня 1998 року № 1110/98 і традиційно відзначається у першу неділю вересня.

До обговорення питань сутності феномену підприємництва, макроекономічних умов зростання ролі підприємництва в господарському механізмі, проблем розвитку підприємництва та чинників, що вливають на нього долучилися викладачі та студенти економічного факультету. Під час роботи круглого столу важливий акцент був також зроблений на регіональній політиці стимулювання розвитку підприємництва.


Викладачі та студенти економічного факультету приєднуються до всіх привітань на адресу підприємців України та, зокрема Уманщини, й щиро вдячні за співпрацю, яка триває багато років та бажають їм міцного здоров’я, успіхів у бізнесі, усіх гараздів у родині та щоб приязне відношення долі завжди супроводжувало у всіх починаннях та справах!

Міні галерея


Березень
Травень