Веселкові барви літа на березі Чорного моря

  • Дата публікації: 10.09.2014

Традиційно на початку нового навчального року на економічному факультеті підводяться підсумки літньої практики студентів. Початок 2014-2015 н. р. не став винятком. Так, 9 вересня студенти економічного факультету, Петрухіна Любов та Титарчук Іван, поділилися досвідом, емоціями та враженнями  про проходження літньої практики в Українському дитячому центрі «Молода гвардія».

Український дитячий центр «Молода гвардія» займає площу 30,8 га та розташований на березі Чорного моря. У дитячому центрі працюють такі  табори: «Зоряний», «Сонячний» та  «Прибережний».

Педагогічна практика в літніх оздоровчих закладах — перший крок студента до пізнавальної та управлінської діяльності, спроба реалізувати свої можливості, здібності, вміння у спілкуванні з колективом. Наші студенти вкотре гідно представили рідний УДПУ під час роботи в дитячому центрі «Молода гвардія».

Так, як зазначає Любов Петрухіна: «Діти, які приїжджають на відпочинок та оздоровлення, дуже активні, енергійні, ініціативні. Працювати з ними, звісно ж, нелегко. Але яке приємне здивування отримуєш, коли у вересні зустрічаєш знайомі обличчя колишніх відпочиваючих дітей  у ролі студентів економічного факультету. Це неймовірне почуття гордості та щирої радості за свій рідний економічний факультет!»

Отож, веселі, креативні, відповідальні, компетентні знавці своєї справи – все це ми можемо сказати на адресу наших студентів, якими славиться економічний факультет!

Міні галерея


Березень
Травень