Відбулися урочистості з нагоди Дня знань та посвяти першокурсників у студенти

  • Дата публікації: 01.09.2014

Шановні освітяни! Сердечно вітаємо всіх з Днем знань та початком нового навчального року! Перше вересня – чудове свято! Навряд чи знайдеться хоч одна людина, яка до нього байдужа. У цей день для першокурсників прозвучать перші дзвоники, для них настане новий життєвий етап, повний цікавих зустрічей і дивовижних відкриттів.

31 серпня 2014 року в нашому університеті відбулися традиційні урочистості з нагоди Дня знань та посвяти першокурсників.

З вітальним словом до них звернувся ректор Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, член-кореспондент НАПН України, доктор педагогічних наук, професор Побірченко Наталія Семенівна. Вона із гордістю пригадала про здобутки університету за минулі роки, які дозволили йому увійти в десятку найкращих вищих гуманітарних та педагогічних навчальних закладів України.

Привітати нове поповнення до лав університету прийшли студенти-старшокурсники, викладачі, декани, ректорат та багато високоповажних гостей. А саме: заступник міського голови Кирилюк Людмила Миколаївна; доктор габілітований, професор, проректор з науки Державної вищої школи професійної освіти у місті Лєшно, почесний професор нашого університету Алексанр Миколайчак; доктор габілітований, професор Познаньського університету імені Адама Міцкевича Богдан Вальчак; генеральний директор публічного акціонерного товариства «Уманьферммаш», заслужений машинобудівник України Ліпкан Анатолій Васильович та інші почесні гості.

По закінченню урочистостей відбулися зустрічі кураторів академічних груп із першокурсниками та їх батьками.

Давня мудрість «Вік живи – вік учись» сьогодні актуальна, як ніколи, освіта є основою для успішної кар’єри і благополучного життя. Бажаємо молодому поколінню захоплюючої подорожі у світ знань, викладачам – оптимізму та здоров’я, а батькам – мудрості та терпіння. Нехай цей навчальний рік стане для всіх Вас відправною точкою до підкорення нових вершин. З Днем знань!






 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Міні галерея


Березень
Травень