Журналістика як творчість

  • Дата публікації: 25.09.2014

24 вересня відбулось засідання інформаційного сектору «Економ Інфо». На зборах були визначені головні напрямки роботи: інформаційне наповнення студентського сайту «Студентський портал» та видання газети «Econom Info».
Дійсних та нових учасників інформаційного гуртка про новинки роботи проінформував керівник Олег Немировський. Творчий колектив продуктивно попрацював над розподілом обов’язків та склав план роботи на наступний рік.

Відтепер, якщо ви маєте бажання розмістити інформацію у випусках газети, надсилайте матеріали на адресу. Редакція газети визначатиме кращий студентський матеріал номера, а на їх основі — кращий студентський матеріал року. Переможці будуть відзначені подарунками.
Із жовтня місяця буде організована електронна підписка на видання, яку легко отримати надіславши листа із текстом «Econom Info» на адресу поштової скриньки.

Обдаровані студенти економічного факультету можуть спробувати свої сили в журналістиці та донести свої думки до широкого загалу. Ми відкриті до співпраці та не обмежуємо ваше бажання долучитися до інформаційної підтримки сайту та створення газети «Econom Info».

 

Міні галерея


Березень
Травень