Знайомство з Уманським центральним парком

  • Дата публікації: 04.09.2014


3 вересня для студентів 13 академічної групи було проведено годину куратора в Уманському центральному парку, якою розпочато ознайомлення першокурсників з визначними місцями та пам’ятками нашого міста.

Оригінальні лавки, фонтани, модель Ейфелевої вежі, дитячий майданчик з гірками, сусідство з Міським будинком культури, картинною галереєю та кінотеатром вносять свій неповторний колорит у зовнішній вигляд парку, який місцеві вважають «серцем» Умані.

В останні сонячні вересневі дні прогулянка алеями центрального парку буде для студентів чудовим відпочинком після навчання. Крім того, тут проведено безкоштовний Wi-Fi, що дасть змогу і підготуватися до практичних занять на свіжому повітрі, і попрацювати в мережі інтернет.

Всі захоплено слухали розповідь куратора про історію Уманського центрального парку, як він змінився з дореволюційних часів і до сьогодні.

Безумовно, «серце» Умані для іногородніх першокурсників, які навчатимуться найближчих п’ять років в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, стане рідним, як і для кожного корінного уманчанина. На черзі – знайомство з дендрологічним парком «Софіївка», «душею» Умані.

 

 

 

 

 

Міні галерея


Березень
Травень