Міжнародна виставка «Безпека-2014»

  • Дата публікації: 18.10.2014

З 14 по 17 жовтня у виставковому центрі КиївЕкспоПлаза відбулась виставка міжнародного масштабу «Безпека-2014» за темою «Індустрія Безпеки», яка уособлювала собою головну подію для ринку безпеки нашої країни. Виставка проходила за сприяння Української Федерації Індустрії Безпеки, Української Федерації професіоналів безпеки, Української Федерації спеціалістів безпеки, Українського союзу пожежної та техногенної безпеки.

Викладачі кафедри економіки підприємства, фінансів та фінансово-економічної безпеки та студенти спеціальності «Управління фінансово-економічною безпекою» були учасниками виставки та за програмою заходів відвідали семінар-практикум «Управління ризиками на робочому місті. Інструментарій», організатором якого був журнал «Промислова безпека».

Багато організацій, підприємств, установ та компаній з України та із закордону продемонстрували найновіші технології та інновації рішень по тематиці засобів безпеки та технічних рішень, засобів систем безпеки на предмет виникнення пожежі, систем управління спорудою і будівлями, послуг фізичної та пультової охорони.

Викладацький та студентський колектив економічного факультету мав можливість ознайомитись із комплексом засобів, систем і послуг із організації та проведення дій з метою безпеки компанії, офісу, підприємства, будинку і безпосередньо самої людини.

Команда економічного факультету у складі викладачів та студентів змогли реалізувати свої плани у спілкуванні з представником інформаційного партнера виставки журналу «Бізнес і безпека».

Висловлюємо щиру подяку колективу журналу «Бізнес і безпека» за плідну співпрацю та за допомогу у вирішенні організаційних питань, що стосувались участі у виставці «Безпека-2014».

Міні галерея


Лютий
Квітень