Святкування Дня туризму разом з школярами

  • Дата публікації: 01.10.2014

25 вересня 2014 року за запрошенням викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини наш 11-А ЗОШ № 3 на чолі з класним керівником Людмилою Прокопівною Цикалюк приєдналися до туристичного походу, присвяченого святкуванню Дня туризму.


Організаторами цього заходу, який відбувся у Білогрудівському лісу, були  викладачі кафедри та студенти старших курсів економічного факультету.

Ми мали змогу не тільки ознайомитися зі специфікою навчання зі спеціальності «Туризм», а й на практиці відчути себе справжніми туристами. З цікавістю ми спостерігали демонстрацію майстер-класів, які проводили студенти старших курсів, а згодом змогли взяти участь у змаганнях  з розпалення вогнища, встановлення намету, подолання перешкод.

Знаменною подією для нас стало здобуття почесного ІІ місця у змагання з туризму. Це дало нам натхнення, віру в себе та спонукало нас до думки щодо вступу до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за напрямом підготовки «Туризм».

Ми висловлюємо велику вдячність організаторам цього цікавого заходу. Наш 11-А клас отримав багато позитивних емоцій та найкращих вражень.

Учениці 11-А класу ЗОШ № 3 Кишко Вікторія та Подобєдова Ольга

 

 

 

 

Міні галерея


Березень
Травень