“Що? Де? Коли?”

  • Дата публікації: 28.11.2014

Нещодавно на економічному факультеті відбулася інтелектуально-розважальна гра “Що?Де?Коли?”. У ній взяли участь об’єднані команди студентів та викладачів: “Пілігрим” (кафедра туризму та готельно-ресторанної справи), “Понедільчук і Ко” (кафедра економіки підприємства, фінансів та фінансово-економічної безпеки), “Вінери” (кафедра маркетингу та управління бізнесом). Учасники мали змогу проявити свою винахідливість, кмітливість та ерудованість у різноманітних конкурсах.

Під час гри учасники відповідали на питання, які стосувались студентського життя, зокрема, студентів економічного факультету; цікавою виявилась вікторина, на питання якої потрібно було відповідати кольорами. Родзинкою гри став етап “Чорний ящик”, який викликав безліч обговорень та суперечок. Фінальний етап –відеозапитання від голови студентської ради університету Мєхової Дарії, студентського декана економічного факультету Петрухіної Любові та жителя гуртожитку №1 Ігнатова Вадима.

   

За результатами конкурсу перемогу отримала команда “Понедільчук і Ко”, друге місце посіли “Вінери” і третє – “Пілігрим”.

Вітаємо переможців та всіх учасників гри, бажаємо їм подальших звершень. Впевнені, що такі заходи на факультеті будуть проводитись якомога частіше.

Вислювлюємо щиру вдячність Студентському науковому товаристві економічного факультету.

Міні галерея


Березень
Травень