Батьківські збори студентів 1 курсу

  • Дата публікації: 21.11.2014

15 листопада 2014 року на економічному факультеті відбулися загальні батьківські збори студентів першого курсу. Традиційно перед батьками виступила декан економічного факультету, яка розповіла про навчальний процес на факультеті, дозвілля студентів. Особлива увага приділялася, звичайно, періоду та процесу адаптації першокурсників до нових умов навчання та життя.

Також перед батьками виступила заступник декана з навчальної роботи Інна Василівна Ткачук, к.е.н., яка наголосила на основних питаннях навчального процесу, зокрема на особливостях навчальних програм, атестації студентів 1-го курсу та наближення заліково-екзаменаційної сесії. Були відзначені найбільш успішні студенти факультету.

Невід’ємним елементом навчального процесу є виховна робота, що здійснюється на факультеті. Заступником декана з виховної роботи, к.е.н. Оленою Анатоліївною Ткаченко були визначені основні напрями роботи зі студентською молоддю. Одним з таких видів активності є діяльність гуртків різних напрямків, де студенти можуть розкрити свої таланти та самореалізуватись. Найбільш активні вже встигли показати свої здібності.

Після загальної частини кожен з батьків міг поспілкуватися з куратором групи, переглянути журнал успішності, атестаційні листи та задати питання, які їх найбільше цікавили.

Проведення таких заходів є невід’ємною частиною роботи зі студентами, адже тісна співпраця деканату, викладачів, батьків та студентів дозволяє отримати успішну, активну та творчу особистість.

Міні галерея


Лютий
Квітень