Green party

  • Дата публікації: 21.11.2014

Сьогодні нікого не здивуєш традиційними посиденьками, які можна влаштовувати з будь-якого приводу. Найчастіше організовуються вечірки тематичні, які і самі по собі стають яскравою подією. Щоб стати зіркою студентської вечірки, безсумнівно, потрібно вміти красиво танцювати. Проте однієї тільки хорошої техніки буде недостатньо: необхідно подбати також про вибір відповідного одягу, щоб у охоронців на вході навіть не виникло думки не впустити вас.

Вперше на факультеті відбулась подія в досить несподіваному репертуарі, на яку завітали багато студентів та викладачів. Головною родзинкою вечора був зелений колір, який за словами студентів та викладачів асоціюється з молодістю.

Щира подяка організатору свята Жуковій Анастасії, за неординарний підхід та велику масу конкурсів між студентами та викладачами.

Хороший настрій та багато позитивних емоцій  забезпечили всі студенти, а особливо ті, які показали сценку «Якби день ВДВ та випускний святкувалися одного дня» (Делікатний Владислав та Полушко Андрій).

Кожний, хто був присутнім на цій події, ні на хвилинку не пошкодував про те, що завітав!

Авторський колектив студентського самоврядування

Міні галерея


Березень
Травень