Хелловін по-українськи

  • Дата публікації: 01.11.2014

Традиційно на економічному факультеті відзначається «надвечір’я Дня всіх святих» або Хелловін. Це свято прийшло до нас із Заходу і полюбилось студентам своєю надзвичайною атмосферою: перевдяганнями у відьом, духів, зомбі; вирізанням ліхтарів із гарбузів; солодощами від викладачів та іншим.

Почалося це неймовірне дійство із ярмарки, на якій були представлені страви різних країн світу. Незважаючи на різноманіття смаколиків, українська кухня виявилась найсмачнішою!

Не залишилась осторонь цього свята і кафедра маркетингу та управління бізнесом. Так, над створенням антуража доХелловіну працював весь викладацький склад. Гірлянди із паперових гарбузів, чорні коти та кажани, павутини з павуками та звісно цукерочки для перевдягнених студентів – все це викликало захоплення у молоді та створило незабутню атмосферу свята на факультеті.

Таким чином, закінчення тижня відзначилось гарним та святковим настроєм як викладачів, так і студентів. Адже щоб продуктивно працювати потрібно вміти добре відпочивати.

Міні галерея


Березень
Травень