Імпровізація + ритм = КВК

  • Дата публікації: 14.11.2014

11 листопада  в актовій залі нового корпусу УДПУ імені Павла Тичини відбулись масштабні відбіркові змагання команд різних факультетів на головну гру 2015 року –  «Кубок Ректора».

   

За першість боролися чотири команди: «Бідна Настя» (економічний факультет), «DREAM TEAM» (факультет психологічної освіти), «Сачки» (природничо-географічний факультет) та «STUDUF» (факультет української філології).

Виступи учасників відбувалися за конкурсною програмою: візитка, імпровізація та розминка. Представлені команди вражали своєю акторською майстерністю та оригінальністю образів. Чого лише були варті виступи хлопців з економічного факультету! Студенти змогли поглянути на навколишній світ критичним поглядом і знайти там багато анекдотичного й курйозного та представити відповідний тематичний матеріал у комічних і незвичних образах.

 

 

Вщент переповнена зала раз-по-раз вибухала від бурхливих емоцій – щирого сміху та нестихаючих овацій! Кожен присутній як міг підтримував «свою» команду: плакатами, «кричалками», гучними оплесками. Найактивнішими вболівальниками виявились студенти-економісти, підтримка яких додавала впевненості на сцені улюбленій команді та забезпечила шалений драйв від виступу.

 

 

За результатами проведеного конкурсу: IV місце виборола команда «DREAM TEAM», III місце – «Сачки», II місце «STUDUF», I місце здобула команда економічного факультету «Бідна Настя». Команди, які зайняли перше та друге місця отримали право приймати участь у бою за «Кубок Ректора» у 2015 році.

 

 

Вітаємо команди з гарною грою та бажаємо подальшого натхнення у Вашій творчій діяльності!

Міні галерея


Березень
Травень