Нагородження студентів за результатами проведення тижня спеціальностей

  • Дата публікації: 15.11.2014

Інтерес до професії та її опанування – це одні з найважливіших факторів успішного навчання студентів та майбутнього професійного самовдосконалення. 14 листопада кафедра економіки підприємства, фінансів та фінансово-економічної безпеки провели науково-методичний семінар на тему: «Формування мотивації студентів до освоєння майбутньої професії». Під час виступу викладач факультету соціальної та психологічної освіти Якименко Ганна Василівна розкрила питання змісту мотивації, розглянула психологічні чинники, під впливом яких формується професійна зорієнтованість студентів у процесі їхньої фахової підготовки.

Студенти економічного факультету завжди сміливо дивляться у майбутнє, про що свідчить їхній астрологічний прогноз «Що пророкують зірки…». Всі учасники конкурсу були нагороджені грамотами.

У святковій атмосфері відбулась посвята у студенти спеціальностей «Фінанси і кредит», «Економіка підприємства», «Облік і аудит». Щирими словами та добрими побажаннями привітала наших першокурсників декан економічного факультету. Вручення символічного посвідчення стало запорукою майбутнього успіху студентів.

Міні галерея


Березень
Травень