Презентація першокурсників економічного факультету

  • Дата публікації: 03.11.2014

29 жовтня у актовій залі нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини урочисто зібралися гості, студенти, викладачі та адміністрація економічного факультету. Приводом для зібрання послужило традиційне свято презентації студентів першого курсу економічного факультету, яке розпочала і майстерно вела ведуча Хрищенюк Вікторія.

   

Команди учасників були сформовані відповідно до складу академічних груп за напрямами підготовки: «Фінанси і кредит», «Економіка підприємства», «Готельно-ресторанна справа», «Маркетинг», «Управління персоналом та економіка праці», «Туризм» та «Облік і аудит».

   

Було цікаво спостерігати як виглядає майбутня професія через призму студентської уяви. Переповнений зал весело вітав кожну з команд та оплесками заохочували їх до виступу.

По закінченню дійства, його учасників привітали проректор з науково-педагогічної роботи університету  Кочубей Т.Д.  та декан економічного факультету. Вручивши грамоти, Тетяна Василівна відзначила, що кожна презентація першокурсників є унікальною (бо жодного разу номери не повторювалися!). Студенти підходять до виступів творчо, креативно.

Кожну з команд було відзначено номінацією, в якій вони були найкращими. Так 11 група відзначена як «Позитив економа», 12 група – «Улюбленці публіки», об’єднана команда 13, 14, 37к та 33к груп номінована як «Родзинка факультету», 15 група – «За професійний підхід», 16 – «Феєричне дійство», 17 група отримала відзнаку «Командний дух» і команда 31к та 32к груп нагороджена за «Креативність».

   

Шановні першокурсники! Ви справжні молодці! Університет радо приймає вас у свою дружню студентську родину. Сподіваємося, що роки навчання на економічному факультеті залишать у ваших серцях тільки найкращі спогади та радісні відчуття. Бажаємо вам успіху у навчанні, науці, громадській роботі і, звісно ж, у особистому житті!

Міні галерея


Лютий
Квітень