До уваги абітурієнтів!

  • Дата публікації: 29.12.2014

123Економічний факультет запрошує на навчання випускників шкіл за напрямами підготовки фінанси і кредит, економіка підприємства, маркетинг, облік і аудит, управління персоналом та економіка праці, туризм, готельно-ресторанна справа.

Звертаємо Вашу увагу, що у переліку конкурсних предметів 2015 року відбулися зміни. Щоб вступити на напрями підготовки фінанси і кредит, економіка підприємства, маркетинг, облік і аудит необхідні сертифікати з математики, історії України, української мови і літератури.

Управління персоналом та економіка праці. Сертифікати для вступу – біологія, історія України, українська мова і література.

Туризм та готельно-ресторанна справа. Сертифікати для вступу – географія, історія України, українська мова і література.

 ЗНО з української мови і літератури та математики базового рівня!

Перед початком реєстрації радимо абітурієнтам:

  • зателефонувати до приймальної комісії навчального закладу щодо вступної кампанії 2015, або переглянути інформацію на сайті ВНЗ;
  • завітати до обраного ВНЗ на день відкритих дверей;
  • проходити довузівську підготовку при університетах;
  • пройти діагностичне тестування на визначення майбутньої професії, аби не помилитися в напрямі підготовки при вступі.

Запрошуємо Вас на День відкритих дверей, який відбудеться 23 січня 2015 року в приміщенні нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (вул. Садова, 28, м. Умань). Реєстрація з 10 .00 по 10.30.

Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання якості освіти триватиме з

5 січня до 20 лютого 2015року на сайті : testportal.gov.ua

Допомогу при реєстрації на ЗНО можна отримати в Центрі реєстрації

УДПУ імені Павла Тичини

Адреса центру реєстрації: вул. Садова, 2, м. Умань

Детальну інформацію можете отримати за тел. (097) 729-69-68.

Шановні абітурієнти, бажаємо Вам успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання і будемо раді бачити Вас нашим абітурієнтом, а згодом – студентом.

Березень
Травень