Майбутня професія – фахівець з туризму

  • Дата публікації: 24.12.2014

Видатний сирійський вчений Абу-ль-Фарадж колись сказав: ,,Знання – настільки дорогоцінна річ, що її не ганебно добувати з будь-якого джерела”. І справді, людина, яка хоче вчитися, робитиме це будь-де. Її не можна ні до чого змусити. Бажання, або його відсутність, вирішує все.

Для того, щоб не відставати від життя, необхідно постійно розвиватися і самовдосконалюватися.

Ми, студенти факультету суміжних професій, відкрили для себе найцікавішу ,,галузь вражень” – туризм. Туризм робить наше життя яскравішим і багатшим на відчуття, втілюючи мрії в реальність.

Навчаючись, ми вивчали різноманітні дисципліни – географію туризму, організацію транспортних перевезень, основи технології обслуговування в індустрії розміщення тощо.

Ми навіть не думали, наскільки вони цікаві. А почалося все з першої лекції, яку прочитала нам кандидат економічних наук, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Поворознюк Інна Миколаївна – висококваліфікований викладач, яка з радістю ділиться усіма секретами та особливостями дисциплін. Це той викладач, яка уміє зацікавити своїм предметом, подати матеріал грамотно та доступно, а головне – вчить нас завжди залишатись людиною.

Кожен із нас дізнався багато цікавого, когось захопили таємниці історії готельної справи, хтось цікавиться історією виникнення і розвитку транспортних засобів, а когось поглинули різноманітні принципи управління діяльністю готельного і туристичного підприємства. Ми навіть не здогадувались про існування різноманітних аспектів у цій справі. Дізнались про способи та правила перевезення різними видами транспортом, ознайомились з термінами та визначеннями   національного стандарту України (туристичні послуги), якими ми повинні керуватися. Здобули нових друзів та отримали багато хороших вражень.

Лопатюк Т.С., студентка факультету суміжних професій

Міні галерея


Березень
Травень