Молодь проти СНІДУ

  • Дата публікації: 03.12.2014

Уся світова спільнота 1 грудня відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.

Сьогодні зусилля багатьох держав спрямовані на профілактику поширення захворювання. Заходи, що традиційно проводяться в цей день, зазвичай відбуваються із символом — Червоною стрічкою. Її вигадав художник Франк Мур у 1991 році. Тепер кожен, хто одягає Червону стрічку  1 грудня, висловлює свою надію на майбутнє без СНІДу.

3 грудня 2014 року доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Удовенко І.О. було організовано круглий стіл, присвячений Дню боротьби зі СНІДом, Учасниками цього заходу були студенти І та ІІ курсу спеціальності «Туризм».

Головною метою заходу було формування толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей, подолання дискримінації стосовно тих, хто живе з ВІЛ/СНІДом, прагнення привернути увагу молоді, поінформувати громадськість про шляхи передачі ВІЛ і наголосити на необхідності проходження тестування. Під час проведення круглого столу акцентувалася увага на тому, яку серйозну загрозу для життя людей становить ця глобальна проблема.

Згідно програми заходу, було заслухано доповіді студентів, переглянуто кінофільм «Той, хто заблукав», проведено дискусію та роздано тематичні буклети.

Студенти активно брали участь у дискусійному обговоренні теми заходу. Вони  висловлювали власну думку щодо вирішення проблеми поширення захворювання серед молоді.

 

Міні галерея


Березень
Травень