Новий Закон “Про вищу освіту”: очима студентів

  • Дата публікації: 02.12.2014

24-25 листопада 2014 року в м. Харків Студентською радою Харківського інституту фінансів Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі спільно з Українською асоціацією студентського самоврядування та Харківською обласною студентською радою був проведений Всеукраїнський студентський форум «Імплементація нового Закону України “Про вищу освіту”: погляд студентів». На цей захід від нашого університету було делеговано студентів факультету української філології Денисюк Анну, Большакову Ірину та студента економічного факультету Келебая Віталія.

У  стінах Харківського інституту фінансів протягом двох днів працювали більше 40 представників органів студентського самоврядування з різних областей України.

Серед основних напрямків роботи круглого столу – шляхи ефективного залучення студентів до прийняття рішень у вищих навчальних закладах, законодавче забезпечення діяльності органів студентського самоврядування, основні цінності реформи вищої освіти та її інтеграція в Європейський простір вищої освіти.

Студентською радою Харківського інституту фінансів була продумана програма форуму.

   

 Гостям міста влаштували захоплюючу екскурсію містом і організували похід в боулінг-клуб.

   

 

Міні галерея


Березень
Травень