Ревізор у гуртожитку

  • Дата публікації: 16.12.2014

11 грудня у студентський гуртожиток завітав студентський ревізор. Метою візиту була перевірка стану кімнат студентів та умов проживання у гуртожитку. Основним завданням було з’ясувати, який із факультетів нашого університету найкращий за критеріями чистоти та акуратності.

Перевірка відбулася у гуртожитках №1 та №2. Роль ревізора виконували Петрухіна Любов та Марищук Анастасія у гуртожитку №2, Мєхова Даша і Ребров Максим у гуртожитку №1. Представники студентського ревізора ретельно перевіряли кожну з кімнат. Слід відзначити, що результат перевірки студентських кімнат економічного факультету перевершив усі очікування. Зокрема, кімнати нашого факультету були відзначені, як одні з найкращих та отримали шість відзнак від ревізора. Так, кімнати: 214, 215, 334 отримали золоті відзнаки, а 216, 332, 331 – срібні.


 

Мешканцям гуртожитку студентський ревізор побажав підтримувати свій дім у чистоті та порядку, а кімнатам, які не отримали відзнаку – виправитись і показати кращі результати наступного разу, адже чистота – це запорука здоров’я.

 

Міні галерея


Березень
Травень