«Сьогодні ви допоможете їм, завтра вони допоможуть вам!»

  • Дата публікації: 15.12.2014

Студенти економічного факультету не байдужі до подій, які відбуваються в наш час. 10 грудня на факультеті відбулася соціальна акція, в якій ініціативно взяли участь студенти нашого факультету. Гаслом акції стали такі слова: «Сьогодні ви допоможете їм, завтра вони допоможуть вам!»
Протягом декількох тижнів на факультеті збирали речі, продукти та ліки, які згодом відправлять в зону АТО.


Студенти відзняли відеоролики, в яких хотіли донести проблему сучасності та звернути увагу на стан військової ситуації в східній частині України.
На перегляд соціальних роликів зібралися представники всіх курсів. Студенти вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. Подібна акція вперше відбулася на нашому факультеті, проте справила незабутнє враження для всіх присутніх.

Захід був організований за участі студентів 28 групи Матюк Богданою та Олійник Дарьєю. Допомагали їм наші ведучі , а саме Калінчук Наталія (14 група) та Тертична Каріна (17 група), а також студенти факультету, які також взяли активну участь у зйомці відеороликів.
Студентська рада факультету виносить подяку за організацію проведення соціальних акцій та за участь усіх студентів економічного факультету у даному заході.

Авторський колектив студентів економічного факультету.

Міні галерея


Березень
Травень