Святий Миколай відвідав і дитячий будинок

  • Дата публікації: 20.12.2014

          19 грудня в Україні святкується день Св. Миколая. В цей день прийнято дарувати подарунки, дітлахи знаходять їх під подушкою, гостинці від Миколая отримують як слухняні, так і не слухняні діти. Малеча пише листи Миколаю, де розповідають про свою слухняність та що саме вони бажають отримати.

Цього дня Св. Миколай разом з викладацьким складом, студрадою та студентами економічного факультету відвідав і діточок з дитбудинку. Впродовж декількох тижнів студенти збирали для них іграшки, канцтовари, книжки, розмальовки і сувеніри.

Студенти на чолі з деканом факультету передали зібрані подаруночки вихованцям дитбудинку, а діти, отримавши їх, були дуже задоволені. Вдячністю за візит студентів та викладачів став невеличкий концерт, де маленькі артисти співали і читали віршики своїм гостям. Дітки були вбрані в гарні костюми і водили хороводи біля ялинки, адже саме в цей день, за традицією, прикрашається новорічна ялинка. Спілкування з дітками відбувалось в дружній атмосфері, де постійно лунав сміх. Дітки грались, плескали в долоні та розбирали принесені подаруночки.

Студентський та викладацький колективи залишились задоволеними, що в цей святковий день принесли радість тим, хто зазвичай обділений увагою та батьківською любов’ю.

Сподіваємося, ця традиція на нашому факультеті буде продовжуватися і приносити радість дітям.

Міні галерея


Березень
Травень