З турботою про ближнього

  • Дата публікації: 05.12.2014

Міжнародний день інвалідів – об’єднує всіх небайдужих до долі людей з особливими потребами.
Щорічно 3 грудня під егідою Організації Об’єднаних Націй відзначається Міжнародний день інвалідів. Цей день об’єднує всіх небайдужих до долі людей з особливими потребами.

Викладачі економічного факультету з турботою та піклуванням ставляться до вихованців центру професійної реабілітації інвалідів. Тому 5 грудня 2014 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було організовано вітання учасникам Уманського центру професійної реабілітації інвалідів, приурочене до Міжнародного Дня інвалідів.
«Нам дуже приємно, що в нашому місті дбають про людей-інвалідів, адже тоді такі особливі люди не залишаються зі своїми проблемами один на один», – зазначив викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Стойка Сергій Олександрович.
«Відзначаючи Міжнародний день інвалідів, ми прагнемо показати, що інвалід – це не тільки людина з особливими потребами, це також людина з особливими можливостями», – зазначила викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Любонько Тетяна Володимирівна.
Викладачі центру професійної реабілітації інвалідів висловили величезну подяку за постійну турботу та увагу до людей з обмеженими можливостями, яку вже не один рік надають небайдужі люди.

Міні галерея


Березень
Травень