Перші враження і здобутки майбутніх рестораторів

  • Дата публікації: 08.01.2015

Здається, ще недавно ми розпочинали навчання в університеті, а вже можна підводити і деякі підсумки – пройшла перша у нашому житті екзаменаційна сесія.
Я є студенткою першого курсу економічного факультету УДПУ імені Павла Тичини і у майбутньому стану фахівцем зі спеціальності ,,Готельно-ресторанна справа”.
Вчитись на ресторатора цікаво, кожна з дисциплін дає нам знання, необхідні для роботи за фахом та відкриває її переваги та можливості.
Спочатку було трішки важко, але на лекціях, семінарах та практичних заняттях викладачі по-батьківськи до нас ставились і допомагали нам пройти нелегкою дорогою знань першого семестру.

Крім занять, ми були на екскурсіях, які проводились у готельно-ресторанних закладах міста Умані. Також ми відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH-2014.

Вчили нас також і відпочивати та організовувати відпочинок іншим. Викладачами був організований туристичний похід, присвячений Всесвітньому дню туризму. Цікавою була наша участь у проведенні Дня здоров’я.

Разом з іншими першокурсниками ми презентували своє бачення сутності обраної спеціальності та були відзначені у номінації ,,Феєричне дійство”.

Все це підтверджує правильність мого вибору професії та університету, в якому я її здобуваю. Впевнена, що наше подальше навчання буде змістовним, цікавим та різноманітним !

Дзвониська Юлія, студентка 16 групи

Міні галерея


Березень
Травень