Презентація бета-версії оновленого офіційного веб-представництва МОН України

  • Дата публікації: 03.01.2015

Оновлений веб-сайт є результатом співробітництва МОН та агентства маркетингу і технологій JayaDigital. ІТ-компанія здійснює розробку оновленого веб-представництва на благодійній основі, що не коштувало Міністерству жодної копійки державних коштів.

Під час презентації, Міністр освіти і науки України Сергій Квіт зазначив, що кожному органу державної влади важливо мати сучасний веб-сайт: простий у використанні, де інформацію можна отримати не більше, ніж трьома кліками. «Якщо ми хочемо бути відкритими до аудиторії, сайт повинен бути, перш за все, зручним», – зауважив Міністр.

Про переваги оновленого веб-сайту розповів керівник агентства JayaDigital Сергій Бойчун. Він зазначив, що оновлений сайт містить меншу кількість розділів, при розміщенні повного попереднього обсягу інформації. Для зручності вся інформація  персоніфікована і розподілена для груп користувачів: школярів, студентів, педагогів, батьків, керівників освітніх закладів, держслужбовців. Розробники також звернули увагу на інтерфейс – сайт адаптований для всіх сучасних пристроїв: комп’ютерів, планшетних ПК, телефонів.

Оновлений веб-ресурс Міністерства освіти і науки України підвищить якість надання послуг та активізує взаємодію з користувачами. Цьому сприятиме зручна навігація, забезпечення широкого доступу та прозорості до офіційної інформації, можливість отримати відповіді на запитання без аналізу великої кількості нормативно-правових актів, шляхом покрокових роз’яснень та інструкцій.

Зараз оновлене веб-представництво МОН знаходиться на етапі бета-тестування і доступне за посиланням: http://new.mon.gov.ua/. Оновлений сайт буде функціонувати після проведення опитування користувачів і тестування на початку року.

Пропонуємо переглянути  презентацію оновленого веб-сайту МОН та долучитися до його обговорення.

Міні галерея


Березень
Травень