Допомога постраждалому бійцеві АТО

  • Дата публікації: 20.02.2015

20 лютого щорічно Президентом України встановлено як День Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Сьогодні ж події на Сході України проявляють вражаючу незламність, патріотизм та хоробрість українських захисників, які ціною свого здоров’я і життя боронять від агресора незалежність та цілісність нашої країни.

З метою вшанування пам’яті героїзму українських захисників 19 лютого куратором 41, 42 груп економічного факультету Стрембіцькою Л.Л. проведено виховну годину. Під час вказаного заходу було відзначено героїзм і відвагу як загиблих, так і тих, хто залишився живим.

Ми щодня бачимо безліч вражаючих прикладів героїзму та незламної мужності наших співвітчизників. Куратором було запропоновано перегляд сюжету новин каналу телепередач СТБ про Остапа Гавриляка, який боронив донецький аеропорт до останнього; він пройшов все пекло донецького летовища, полон та ампутацію ноги.

Нині хлопець потребує протезуванн   я ноги та тривалої реабілітації. Ціна питання – щонайменше 40 тисяч доларів. Таких грошей в родини немає, тому рідні кіборга просять допомоги у всіх небайдужих. Студенти разом з куратором долучились до цієї акції і змогли переказати 292 гривні на рахунок постраждалому.

Допомогти бійцеві можна, здійснивши переказ на картку ПриватБанку 5211537445543890 (Гавриляк Володимир – брат).

Міні галерея


Березень
Травень