Прес-конференція «бізнес і університети: новий етап співробітництва у 2015 році»

  • Дата публікації: 26.02.2015

У лютому 2015 року у Міністерстві освіти і науки України відбулася прес-конференція «Бізнес і університети: новий етап співробітництва у 2015», організована Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» за підтримки МОН з метою презентації нових проектів на 2015 рік за результатами II Національного Форуму «Бізнес та університети».

У прес-конференції взяли участь Перший заступник Міністра освіти і науки Інна Совсун, керівник Центру «Розвиток КСВ» Марина Саприкіна, ректор Київського університету імені Бориса Грінченка Віктор Огнев’юк, директор з технологічної політики «Microsoft Україна» Михайло Шмєльов, координатор освітніх програм Центру «Розвиток КСВ» Ольга Янковська, представники засобів масової інформації.

Учасниками прес-конференції також стали завідувач кафедри маркетингу та управління бізнесом професор Чирва Ольга Григорівна та доцент цієї ж кафедри Олійник Катерина Андріївна.

Перший заступник Міністра Інна Совсун наголосила, що університети мають активніше співпрацювати з бізнес-середовищем та зазначила, що у розвинених країнах працедавці мають прямий вплив на формування навчальних програм університетів, які, в свою чергу, готують спеціалістів, відповідно до потреб реального ринку праці.

Під час прес-конференції Ольга Янковська, координатор освітніх програм Центру «Розвиток КСВ» представила результати II Національного Форуму «Бізнес та університети». Вона зазначила, що за результатами Форуму-2014 були розроблені рекомендації для МОН, вищих навчальних закладів, бізнесу та заплановані нові проекти Центру «Розвиток КСВ» на поточний рік. Серед них: проект з підвищення організаційної спроможності центрів працевлаштування при університетах; програма навчання для ректорів ВНЗ з питань лідерства, стратегії розвитку, управління репутацією, інноваціями тощо; створення інтернет-порталу «Бізнес і університети: побудова кар’єри».

Міні галерея


Лютий
Квітень