Сертифікати для вступу на напрями підготовки економічного факультету

  • Дата публікації: 26.02.2015
Економічний факультет Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує на навчання за такими напрямами підготовки: економіка підприємства, фінанси і кредит, облік і аудит, маркетинг, управління персоналом та економіка праці, туризм, готельно-ресторанна справа.
Шановний абітурієнте, щоб вступити на обраний напрям підготовки Вам необхідно мати сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), що зазначені в таблиці.

Напрями підготовки

Форма навчання Термін навчання

Сертифікати

Економіка підприємства (економіка і право, інвестиційна і фінансова діяльність компаній з іноземним капіталом, міжнародна економіка, оціночна діяльність за вибором) денна/заочна 4 р. математика, історія України, українська мова та література
Маркетинг (товарознавство у митній справі, товарознавство та комерційна діяльність, маркетинг медичного та фармацевтичного обслуговування, технології та дизайн в рекламному бізнесі за вибором) денна/заочна 4 р.
Фінанси і кредит (оцінка майна та земельних ділянок, банківська діяльність, фінансовий та митний контроль,  правове регулювання фінансової діяльності за вибором) денна/заочна 4 р.
Облік і аудит (облік і аудит бюджетних організацій, облік і аудит комерційних організацій за вибором) денна/заочна 4 р.
Управління персоналом та економіка праці (державне управління та державна служба, адміністративний менеджмент, менеджмент медичного та фармацевтичного обслуговування, бізнес-психологія та HR-менеджмент за вибором) денна 4 р. біологія, історія України, українська мова та література
Туризм (менеджмент туристичної індустрії, міжнародний туризм, організація сільського (зеленого) туризму за вибором) денна/заочна 4 р. географія, історія України, українська мова та література
Готельно-ресторанна справа (менеджмент готельно-ресторанного бізнесу, інноваційні технології готельно-ресторанної справи, ресторанна справа та сервіс за вибором) денна 4 р.

До уваги абітурієнтів!!!
Сертифікат ЗНО діє тільки в рік вступу!
Випускники минулих років мають реєструватися та складати ЗНО у 2015 році, якщо планують отримати вищу освіту!
ЗНО з української мови і літератури та математики –
базового рівня!
Прийом документів на денну форму навчання
з 10.07 до 1.08. 2015 року.
Прийом документів на заочну форму навчання
з 10.07 до 2.08. 2015 року.

Для вступу подаються такі документи:

документ державного зразка про повну загальну середню освіту та додаток до нього з оцінками;
6 кольорових фотокарток розміром 3х4 см;
2 конверти з марками;
сертифікат (сертифікати) Українського центру оцінювання якості освіти з предметів, що виносяться на конкурс;
паспорт (та ксерокопію 1, 2 та 11 сторінок);
копію: ідентифікаційного коду, посвідчення про приписку до призовної дільниці (військовий квиток) та документи, що дають право на пільги.

Документи вступник подає особисто.

Березень
Травень