Цікаве студентське життя майбутніх фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи!

  • Дата публікації: 20.02.2015

Студентське життя безтурботне та веселе, воно шалене, нестримне та незабутнє. Та, разом з тим, воно має свої правила та обов’язки, вимоги та цілі. Ми працюємо, змінюємося та радіємо з того, що кожного дня вдосконалюються наші знання.

Так, у другому семестрі студенти ІІІ курсу напрямів підготовки ,,Туризм” та ,,Готельно-ресторанна справа” вивчають дисципліну ,,Організація транспортних подорожей”. Вже під час першого семінару усі творчо підійшли до підготовки заняття і були активними у його проведенні. Нами були підготовлені та представлені презентації і цікаві повідомлення про історію та розвиток системи транспортного обслуговування туристів.

Студенти показують високий рівень знань та бажання стати у майбутньому кваліфікованими фахівцями у галузі туристичного бізнесу.

Це обов’язково відбудеться, бо студентський колектив залишається єдиним, постійно вируючим, допитливим, схильним до пізнання нового, з нестримною цікавістю вбирає нову інформацію, вивчає інновації та трансформує їх у творчому пориві до власного розвитку.

Ми обрали дуже цікаві і сучасні напрями підготовки. Навчальні дисципліни, які ми вивчаємо допомагають нам пізнати дедалі більше про наші сучасні професії, про наш рідний край та про країни, в яких завдяки нашим професіям ми побуваємо. Важливо те, що ми не помилилися у виборі своїх професій !

Ми переконані, що туристична галузь, готельно-ресторанний бізнес є одними із найбільш вигідних і перспективних. Це – цікава робота, можливість побувати в багатьох країнах, хороший заробіток, постійне спілкування !

  Артеменко Яна, студентка 35 групи

Міні галерея


Березень
Травень