Україна в серці кожного

  • Дата публікації: 18.02.2015

Ми маємо усі підстави пишатися тим, що наша Батьківщина не раз переживала дні могутності й слави, мала справді легендарних героїв, мужньо долала найважчі випробування. I потім відроджувалась, виростала з руїн, виховувала нові покоління, закоханих у рідну землю лицарів правди i волі. Ми можемо пишатися тим, що Україна ніколи не поневолювала інші народи, а лише захищала себе від ласих на чуже добро близьких i далеких сусідів.

17 лютого кураторами Чвертко Л.А. та Замулянець К. В. зі студентами 31 та 22 груп були проведені виховні години на теми «Україна в серці кожного» та «Ніхто не відбере у нас любов до України». Під час зустрічей студенти говорили про любов до свого народу, повагу до українських традицій, про відчуття своєї належності до України та усвідомлення єдності власної долі з долею Батьківщини.

Національне відродження України, розбудова та вдосконалення суверенної правової держави можливе лише за умови виховання у студентської молоді патріотизму, любові до свого народу, відповідальності за долю Вітчизни, готовності будь-якої хвилини захищати її інтереси. Студенти економічного факультету – це національно свідома еліта у майбутньому, яка вже за часів свого навчання є громадянами держави, патріотами своєї країни.

Міні галерея


Березень
Травень