Відкрито доступ до електронно-бібліотечної повнотекстової системи “Айбукс”

  • Дата публікації: 11.02.2015

Для співробітників і студентів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відкрито постійний доступ до електронно-бібліотечної повнотекстової системи “Айбукс”.

ЕБС iBooks містить навчальні видання з різних галузей знань і створена спеціально для вищої школи провідними   видавництвами навчальної, наукової та ділової літератури “Пітер” і “БХВ-Петербург” у тісній співпраці з Асоціацією регіональних бібліотечних консорціумів (АРБІКОН). Представлені колекції за всіма основними напрямками університетської підготовки.

Книги згруповані в тематичні колекції, представлені в єдиному видавничому форматі (“Гуманітарні науки”, “Економіка і управління”, “Інформатика та обчислювальна техніка”, “Фізико-математичні науки”, “Інформаційна безпека” та ін.).

Для роботи з ЕБС Вам необхідно: перейти на сайт www.ibooks.ru (в локальній мережі університету), знайти потрібне видання і, щоб перейти до повного тексту книги, натиснути кнопку «Читати». Є можливість копіювання фрагментів тексту. Над змістом книги натисніть кнопку «Виділити», а далі система підкаже як діяти.

Інструкція по роботі з електронно-бібліотечною системо ibooks.ru («Айбукс»).

З питань реєстрації персональних акаунтів для віддаленого доступу до ЕБС “Айбукс” звертайтесь на e-mail:   [email protected] або в читальний зал № 1 (корпус №1).

index

Березень
Травень