Вшанування пам’яті Небесної Сотні на факультеті

  • Дата публікації: 20.02.2015

18-20 лютого 2014 року вся країна спостерігала жахливі події, в тому числі на вул. Інститутській під час Революції Гідності, де жертвами стали мирні жителі та студенти. Через рік студенти, в річницю економічного факультету вшанували пам’ять загиблих.

19 лютого на факультеті відбувся захід організований студентами СНТ присвячений Небесній Сотні. Ведучі нагадали про буремні події тих днів, про причини мирного протесту студентів та їх вклад під час «майдану».Документальний фільм показав рідкісні кадри минулих подій, передав реальні емоції та реакції людей з сюжету. Передивляючись відеоролик ніхто з присутніх не був байдужим, усі прониклись подіями повторно переживши події минулого лютого та згадавши усі людські жертви трагічних подій.

Після перегляду фільму студенти запалили свічки та оголосили хвилину мовчання аби вшанувати і віддати честь усім жертвам Небесної Сотні. Як зазначили організатори та учасники заходу ці трагічні події не були байдужі студентству та мають важливе патріотично-виховне значення.Метою вшанування пам’яті героям Небесної Сотні полягає в тому, що ми попри все маємо пам’ятати лютневі події, які змінили свідомість українців та студентської молоді і які не залишились безслідно в нашому житті.

Міні галерея


Лютий
Квітень