Міський конкурс бізнес-планів

  • Дата публікації: 31.03.2015

30 березня 2015 року в Уманській філії Європейськогоуніверситету було проведено міський конкурс бізнес-планів.

У конкурсі брали участь семеро студентів економічного факультету Уманського державного педагогічногоуніверситетуімені Павла Тичини:

Нікіфоров Богдан, Пуля Владислав, Форос Євген, Короташ Дмитро, Петрухіна Любов, Автомеєнко Артем, Ляш Денис.Тематика бізнес-планів була пов’язана з різними напрямами та видами підприємницької діяльності в умовах трансформаційної економіки.

Конкурс проводивсяза двома напрямами: «Виробництво, сфера послуг і торгівля» та «Соціальний проект». Основними критеріями оцінювання були відповідність проекту структурі бізнес-плану, наявність чіткого фінансового обґрунтування проекту,  оригінальність ідеї та суспільна корисність реалізації проекту. Виступи студентів були заслухані та обговоренні журі конкурсу, до якого входили посадові особи Уманської міської ради та провідні підприємці міста.Третє місце у конкурсі зайняв студент ІVкурсу напряму підготовки «Туризм» Нікіфоров Богдан з бізнес-планом «Інформаційний додаток до смартфонуTuuiiApp», науковий керівник кандидат економічних наук, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Поворознюк І.М.

 Вітаємо з перемогою!

Міні галерея


Березень
Травень