Он-лайн лекція – головний тренд в сучасному навчальному процесі

  • Дата публікації: 04.03.2015

З розвитком технологій інформаційні ресурси глобальної мережі Інтернет все частіше використовуються в навчальній та науково-дослідній діяльності студентів і викладачів економічного факультету.

Так, 4 березня для студентів спеціальності 8.18010012 «Управління фінансово-економічною безпекою****», за ініціативи доцента Ольги Міщук, організовано он-лайн лекцію «Економічна безпека підприємства: поняття та основні тенденції».

Предмет, метод, завдання та цілі економічної безпеки підприємств, характеристика інформаційних ресурсів в системі економічної безпеки, аналіз реалізації інформаційного продукту, особливості здійснення бізнесрозвідки  для вирішення завдань економічної безпеки вітчизняних підприємств розкрив під час онлайн-лекції к.е.н., професор Харьківського інституту бізнесу і менеджменту, провідний спеціаліст з економічної безпеки підприємств Микола Броніславович Тумар.

Микола Броніславович, маючи значний практичний досвід роботи в системі економічної безпеки підприємств, структурував і систематизував проблемні питання заявленої теми он-лайн лекції й подавав їх в цікавій та доступній формі. Це викликало жвавий інтерес з боку студентів й спонукало їх до дискусії та обговорення.

Варто зазначити, що  он-лайн освіта, використання можливостей віртуальної системи Skype все більше набирає популярності, адже це досить мобільно та зручно, завжди можна спілкуватися й консультуватися з кращими викладачами різних навчальних закладів в режимі реального часу.

Колектив економічного факультету висловлює щиру вдячність Миколі Броніславовичу за готовність поділитися своїм досвідом зі студентами – майбутніми професіоналами з фінансово-економічної безпеки!

Міні галерея


Лютий
Квітень