Студенти напряму ,,Готельно-ресторанна справа” – переможці олімпіади з іноземних мов

  • Дата публікації: 19.03.2015

Інша мова є іншим баченням життя.

Федеріко Фелліні.

Володіння іноземними мовами в сучасному світі – чи не найважливіша складова образу успішної людини. Знання іноземних мов розширює світогляд, дозволяє зрозуміти культуру і звичаї інших народів, відкриває додаткові можливості у спілкуванні та встановленні професійних зв’язків.

Вивчення іноземних мов особливо значущим є для майбутніх фахівців готельно-ресторанного бізнесу. Це дасть їм можливість у майбутньому підвищувати рівень підприємницької діяльності шляхом вивчення інновацій та досвіду закордонних колег з підвищення ефективності функціонування бізнесу.

Важливе також те, що високий рівень знань іноземних мов дає змогу студентам отримати контракт для стажування за кордоном.

Радо відгукнулися на пропозицію взяти участь у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з іноземної мови майбутні ресторатори з 16 групи економічного факультету. Головним мотивом для них стало бажання випробувати себе у змаганні знавців та перевірити власні можливості у іноземних мовах. В олімпіаді взяли участь представники всіх факультетів УДПУ. Студенти показали свої ґрунтовні знання та були гідними суперниками у змаганні.За результатами олімпіади Варшавська Наталія завоювала перше, а Абакумова Анастасія – друге місце з англійської мови серед студентів університету.Призові місця цих студентів є гарним стимулом для їх подальшого удосконалення знань та інтенсивної роботи над вивченням іноземних мов у подальшому.

Поліщук О.О., викладач кафедри туризму
та готельно-ресторанної справи, куратор 16 групи

Міні галерея


Березень
Травень