Конкурс есе MindSketch

  • Дата публікації: 04.04.2015

3f89a17-759Портал VoxUkraine спільно з компанією «Київстар» за медіапідтримки ЛІГАБізнесІнформ проводить конкурс MindSketch. Це щомісячний конкурс на найкращі есе, в яких аналізуються важливі суспільно-економічні питання. До участі у конкурсі запрошуються економісти, дослідники, науковці, студенти, журналісти, фахівці різних галузей, які здатні аналітично мислити та викладати свої думки у статтях.

Серед усіх робіт, які надіслані протягом календарного місяця, редакційна колегія VoxUkraine обирає найкращу статтю. Її автор отримає приз від партнера конкурсу компанії «Київстар» у розмірі 8000 грн. Есе буде опубліковано на порталі VoxUkraine та в одному із провідних українських ЗМІ.

Перелік тем не обмежений. Перевага надаватиметься текстам із найбільш глибоким, неординарним поглядом на проблему та посиланнями на результати наукових досліджень. З прикладами робіт можна ознайомитись на сайті VoxUkraine.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно надіслати есе на адресу: [email protected] з темою “VoxUkrainePrize”.

Вимоги до есе та правила участі у конкурсі читайте на порталі VoxUkraine аба за посиланням http://voxukraine.org/умови-конкурсу/

Березень
Травень