Засідання наукового гуртка «Управління конфліктами в сучасних умовах розвитку»

  • Дата публікації: 30.04.2015

29 квітня за участі 37к групи студентським науковим товариством економічного факультету та викладачем кафедри маркетингу та управління бізнесом Король Інни Володимирівни відбулося засідання наукового гуртка, присвячене вирішенню проблем, пов’язаних з конфліктами.

До цього заходу студентами було підготовлено інформативні доповіді та підібрано цікаві тести, присвячені питанням конфліктології.Так, Поліщук Оксана запропонувала групі декілька психологічних тестів, спрямованих на діагностику рівня конфліктності та стилю, що притаманний кожному з колег у конфлікті.

Молочевська Юлія підготувала доповідь на тему: «Способи налагодження взаємодії у конфлікті». В ході свого виступу студенткою було розглянуто ряд конфліктних ситуацій і запропоновано колегам знайти оптимальні шляхи їх вирішення. Це завдання викликало жваву дискусію серед молоді й активне обговорення кожного з можливих варіантів.Ще одна цікава гра «Чиї гроші?» захопила студентів і допомогла розвинути їх здібності домовлятись.

Яремчук Лілія запропонувала використовувати «Карту конфлікту» для кращого розуміння потреб та почуттів осіб, що задіяні у конфліктній взаємодії.Інша вправа, запропонована керівником гуртка, під назвою «Криве дзеркало» дозволила студентам проявити себе у ролі акторів. Головним завданням було показати свою колежанку у конфлікті так, щоб інші її вгадали. Мета гри – побачити себе збоку й визначити свої слабкі сторони.Проведене засідання викликало багато емоцій у студентів, деякі з них змогли поглянути на себе з іншого боку та отримати вектор необхідних позитивних змін.

Міні галерея


Березень
Травень