Економічна безпека банківської системи

  • Дата публікації: 25.05.2015

21 травня для студентів економічного факультету напрямів підготовки «Фінанси і кредит» та «Економіка підприємства» було проведено науково-практичний семінар «Економічна безпека банківської системи». Особливістю семінару було те, що проводили її студенти-магістри спеціальності «Управління фінансово-економічною безпекою».Хвилюючі погляди молодшого курсу, в яких була цікавість та надія на те, що вони дізнаються щось корисне для свого професійного розвитку, зобов’язали юних лекторів-магістрів показати відповідний рівень знань та доступно подати їх своїм меншим колегам-економістам.

Трусов Микола розпочав науково-практичний семінар з того, що пояснив студентам інформаційну складову економічної безпеки банківської установи, розкрив детально та професійно секрети передачі даних в інформаційному банківському просторі. Особливий інтерес викликала розповідь Миколи про всесвітню систему міжбанківських розрахунків SWIFT.Продовжила семінар Товкис Анна, яка разом зі студентами молодшого курсу виокремила основні важелі забезпечення економічної безпеки банківських установ в Україні та в Америці. Було обговорено також проблеми як українських банків, так і економіки нашої держави загалом. Зокрема Анна зі студентами визначила надзвичайно негативний вплив офшорних рахунків на українську банківську систему, було виокремлено основну мету та принципи забезпечення економічної безпеки банків.

Слухачі науково-практичного семінару були активними та задавали запитання, висловлювали власні точки зору, ділились досвідом та проблемними ситуаціями з доповідачами. Студенти-магістри дякують координаторам заходу – Подзігун Світлані Миколаївні та Білошкурському Миколі Васильовичу за змогу поділитися здобутими знаннями та спробувати себе у ролі викладача.

Міні галерея


Березень
Травень