«Містер Економічного факультету 2015»

  • Дата публікації: 11.05.2015

7 травня на економічному факультеті відбувся конкурс «Містер Економ 2015», метою якого був пошук «обличчя» факультету на наступний рік та опори для майбутньої «Міс Економ».

Як зазначили учасники конкурсу, глядачі та вболівальники – конкурс-змагання пройшов досить цікаво та весело, усі відвідувачі отримали багато позитиву та вражень. В змаганні за перше місце боролися: Осипенко Дмитро, Логінов Олександр, Заремба Олександр, Делікатний Владислав, Станіславчук Дмитро. Кожен учасник намагався показати себе з кращого боку, проявити свої таланти та вміння.Змагання проходило в декілька етапів. Перший конкурс «Як я уявляю себе через 10 років» був одним із найоригінальнішим, адже учасники мали задіяти свою уяву та поєднати її з планами на майбутнє, а в результаті створити історію, яка здивувала кожного із глядачів.Інтелектуальний конкурс розкрив не тільки знання наших учасників, а й їхнє вміння висловлювати свої думки. Учасникам пропонували проявити себе у різних життєвих ситуаціях, справлятися з головоломками та дали можливість продемонструвати себе як джентльмена та ерудовану людину.«Освідчення в коханні» – найромантичніший конкурс всього змагання, в якому конкурсанти гідно себе проявили. Кохання проявляється не тільки до коханої людини, а й до батьків і друзів, тому учасники красномовно та креативно освідчувалися жіночому колективу викладачів, своїм друзям. Найромантичніший жест у конкурсі зробив студент І курсу Осипенко Дмитро – в присутності глядачів освідчившись у коханні своїй дівчині.

Після проведення усіх конкурсних змагань, коли учасники показали все на що вони спроможні, визначився переможець. Найкращим, найрозумнішим та найхарезматичнішим студентом, який отримав звання «Містер Еконмічний факультет 2015» став Станіславчук Дмитро.Глядачі були задоволені результатами конкурсу, хоч і вболівали за кожного учасника. В залі панувала дружня та весела атмосфера, а між учасниками та аудиторією був встановлений товариський зв’язок, тому спілкування було невимушеним і приємним.

Вітаємо нашого нового «Містера Економічного факультету 2015» та побажаємо йому нових подальших успіхів, звершень та перемог!

Міні галерея


Березень
Травень