Шлях до успіху

  • Дата публікації: 20.05.2015

«Виберіть собі роботу до душі,

і вам не доведеться працювати

жодного дня у своєму житті»

Конфуцій.

 День банківського працівника України є порівняно молодим святом, як і сама банківська система держави. Роком її народження можна назвати 1991-й, коли у світ вийшов закон України «Про банки і банківську діяльність».

Кафедра економіки підприємства, фінансів та фінансово-економічної безпеки долучилась до відзначення Всеукраїнського дня працівників банківської сфери та провела зустріч з представниками банківської сфери «Шлях до успіху».

Серед запрошених гостей: Макаренко Максим Петрович – начальник відділення Приватбанк центр№3; Нелюб Олексій Анатолійович – керуючий відділенням ПАТ «Кредіт Агріколь банк»; Покотилюк Світлана Андріївна – менеджер з обслуговування та кредитування приватних осіб ПАТ «Кредіт Агріколь банк».Максим Петрович ознайомив усіх присутніх з діяльністю ПАТ КБ Приватбанк, який з 1990 року входить до некомерційної незалежної Асоціації українських банків.  Олексій Андрійович ознайомив усіх присутніх з діяльністю ПАТ «Кредіт Агріколь банк», який зазначив, що у 1993 році він був першим іноземним банком, який розпочав свою діяльність в Україні.Розповідь Олексія Андрійовича доповнила Світлана Андріївна – менеджер з обслуговування та кредитування приватних осіб. Світлана Андріївна розповіла, що потрібно фізичній особі для отримання кредиту.Студенти зацікавлено слухали розповіді гостей та активно ставили запитання. Адже кожен із них особисто майже щоденно користується платіжними та кредитними картками, оплачує навчання, проживання та послуги.

Це свято – доказ важливої ролі банківської системи та відзнака значного внеску працівників банківської сфери в розвиток економіки нашої держави, забезпечення її фінансової стабільності і в часи процвітання, і під час кризи.

На завершення зустрічі усі присутні побажали працівникам банківської сфери процвітання, надійності, стабільності та вірності зобов’язанням, уміння знаходити правильні й нестандартні рішення в непростих ситуаціях, відкритість усьому новому.

В свою чергу запрошені гості побажали студентам розвиватися, не стояти на місці і вірити в себе. І тільки тоді ваша мрія стане реальністю.

Міні галерея


Березень
Травень