З Днем Конституції України!

  • Дата публікації: 28.06.2015

28 червня в Україні відзначається державне свято – День Конституції України. Цього дня у 1996 році на ранковому засіданні Верховна Рада України прийняла новий Основний закон країни – першу Конституцію незалежної української держави.Прийнята цього дня нова Конституція суверенної України втілила досягнення вітчизняної й світової конституційної науки та практики конституційного будівництва, викристалізувала національну ідею, відобразила ментальність, волю та прагнення українського народу до власної національної державності.

Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканості та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

Нехай же в цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній родині.

Зі святом Вас!

Міні галерея


Березень
Травень