Хто цінує традиції, той має майбутнє

  • Дата публікації: 06.09.2015

Вже стало звичаєм, що студенти нашого факультету проводять літній відпочинок активно та насичено. Так, студент економічного факультету спеціальності «Маркетинг» Володимир Кикоть став активним учасником всеукраїнського фестивалю Ше.Fest, який проходив під гаслом «Еволюціонуй! Цінуй традиції!».  Дане дійство проходило 22-23 серпня в селі Моринці, на батьківщині славетного поета Тараса Григоровича Шевченка. Головна ідея фестивалю – творчість Т. Г. Шевченка була, є і буде завжди модною та актуальною. На Ше.Fest можна було побачити славетного поета в незвичному образі фріка та хіпстера, і водночас надзвичайного генія та пророка, українського і сучасного, близького та зрозумілого кожному.
Особливістю фестивалю стало те, що кожен зміг знайти розвагу для себе як-то відвідання гутірок з цікавими людьми (бандурист Микола Товкайло, казкар Сашко Лірник), акустичного виступу київського гурту «Semmar», перегляд вистав в будинку культури, участь в одному з безлічі майстер-класів, нічні посиденьки під гітару навколо вогнища та інше.
«За ці два дні я встиг постріляти з лука, відпочити на природі, познайомитись з великою кількістю людей, послухати казки Сашка Лірника, дивовижну гру бандуристів, розповіді молодих політичних діячів. Територія фестивалю просто вражаюча, за 2 дні там побувало більше 3-ох тисяч осіб з усіх куточків України, також були представники Польщі і Білорусії. Гарне враження справило те, що на території фестивалю було заборонено вживати алкогольні напої» – ділиться враженнями Володимир.

Без сумнівів заходи такого масштабу зближують і згуртовують людей, а особливо, коли це відбувається у такий неспокійний час для України та українців. Маємо надію, що фестиваль Ше.Fest стане щорічним і збере ще більше шанувальників творчості видатного поета!

Міні галерея


Березень
Травень