Проведення квесту «Турист-ерудит»

  • Дата публікації: 26.09.2015

23 вересня в Національному дендрологічному парку Софіївка відбувся квест між студентами I-II курсу напрямів підготовки туризм та готельно-ресторанна справа. Це була так звана посвята туристів у веселе та різноманітне студентське життя.

Дійство розпочалося о 18:00 годині, біля головного входу в парк. Приймали участь 5 команд, в кожній по 10 учасників. Особливістю даного квесту було те, що він проходив в режимі онлайн за допомогою програми viber.

Правила квесту були такі: кожній команді по viber приходили загадки у віршованій формі з наступним місцем знаходження, яке потрібно було віднайти, зі знайденого місця, команди робили селфі та відправляли організатору, згодом отримували нове завдання.

Учасники і вболівальники були в хвилюючому і піднесеному настрої.

З чудовим настроєм учасники завершили свій квест. Найкреативнішим селфі відзначилась команда 18 академічної групи, яка отримала третє місце.

Грамотою найактивніших була нагороджена 16 академічна група. Друге почесне місце отримала 17 академічна група. З перемогою ми вітаємо об’єднану команду 27 та 27а академічних груп.  Втомленими, але неймовірно задоволеними команди отримали свої довгоочікувані призи і розійшлися по домівках.

Особливу подяку хочеться висловити організаторам квесту, за їхню креативність та новизну ідей, яку з радістю підтримали студенти.

Міні галерея


Березень
Травень