Запрошуємо до «Живої» бібліотеки

  • Дата публікації: 27.09.2015

x_cac59b5e28 вересня о 12.50  в читальному залі №2 Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбудеться зустріч «Жива бібліотека»: не книжкові історії з перших вуст».

Перша «Жива бібліотека» з’явилась 13 років тому в Данії, на музичному фестивалі Roskilde. Її концепцію розробила данська неурядова молодіжна організація «Зупини насильство» (Stop the Violence). Відтоді ця ідея поширилася по всьому світу, була втілена в життя в Україні та кількох десятках країн.

«Жива бібліотека» працює так само, як і звичайна, але «книгами» виступають живі люди, яким є що розповісти, поділитися досвідом. Читач же  – це будь-який відвідувач, який зацікавлений збагатитися спілкуванням з «живою книгою».

Скористатися такою бібліотекою можна абсолютно безкоштовно, однак «читачі» повинні дотримуватися певних правил: за раз можна спілкуватися лише з однією «книжкою», найкраще – з тією, яка найменше подобається. Повернути її назад у бібліотеку потрібно в такому ж фізичному та психічному стані. Звичайно ж, у «Живій бібліотеці» не буває безглуздих, незручних або гострих питань; так само немає місця для образ – словесних чи фізичних.

З нетерпінням чекаємо на Вас!

Гарантуємо, Вам сподобається!

Березень
Травень