Краще найменша допомога, ніж найбільше співчуття!

  • Дата публікації: 23.10.2015

Коли ви робите добро іншим, ви в першу чергу робите добро собі

Бенджамін Франклін

 В Україні стартувала акція збору пластикових кришок та пляшок для допомоги бійцям АТО, організована благодійним фондом «ОВЕС». Пластикові пляшки та кришки, вироблені з різних видів пластику, дробляться в гранули і використовуються як сировина для протезів.
Акція по збору кришечок-закруток, що гучно стартувала весною 2015 року, набрала обертів. Її вже підтримали Міністерство екології України, волонтерські організації та студентство Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Студенти та викладачі інституту з радістю долучилися до акції, а, щоб допомогти учасникам АТО, облаштували спеціальні контейнери для збору кришечок. Наразі хочемо висловити подяку студентці 3 курсу заочної форми навчання Чабанюк Наталії, яка активно долучилася до цієї акції.
«В інституті навчається більше 1000 студентів. Навіть якщо кожен студент принесе по 1 кришечці, то це вже буде чимала база, тож ми були просто зобов’язані долучитися до акції. Будь-яка допомога є неймовірно важливою, тож не будьте байдужими, слідкуйте за новинами та долучайтеся!», – стверджує студентський голова навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Форос Євгеній.
Дана акція вирішує дві основні проблеми – екологічну, тому що тим самим ми зменшуємо кількість забруднюючих речовин у навколишньому середовищі, та соціальну, адже метою її проведення є створення протезів для бійців, які постраждали у зоні проведення антитерористичної операції.

Міні галерея


Лютий
Квітень