Мої перші враження про відвідування міжнародної туристичної виставки «Україна’2015» / UITM – Ukraine International Travel Market»

  • Дата публікації: 09.10.2015

2 жовтня 2015 року викладачі кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи організували поїздку на міжнародну туристичну виставку«Україна’2015» / UITM – Ukraine International Travel Market», яка проходила у місті Києві.
У ній брали участь 221 туристична компанія, національні туристичні організації з Болгарії, Грузії, Домініканської Республіки, Єгипту, Ізраїлю, Ірану, Італії, Кіпру, Каталонії, Литви, Словенії, Тунісу, Таїланду, Туреччини, Франції, Хорватії, Угорщини, Узбекистану (вперше) і України. Емоції переповнили мене: привітні колеги, дружній колектив, маса цікавої та корисної інформації.

Основним моїм завданням було дізнатися, як влаштувати свій бізнес у сфері туризму. З упевненістю можу сказати, що своє завдання я виконала. Ми мали змогу дізнатися не лише про міжнародний туризм, а й туризм у межах нашої країни.
Досвідчені фахівці пропонували нам не лише послуги своєї туристичної фірми, а також стажування, практику та навчання за кордоном. Виставка – це унікальний майданчик, на якому зібрані найбільші туроператори і турагентства, проводяться семінари і конференції, презентації нових напрямків і бонусних програм, плануються бізнес-зустрічі із цільовою аудиторією.

Окрім того, що дізналися багато цікавого та нового, ми мали змогу залишити своє резюме, яке розглядалося у разі необхідності працівників. Я щиро вдячна організаторам туристичної виставки, адже це прекрасна можливість поєднати приємне з корисним.

 Студентка інституту економіки

 та бізнес-освіти

 Ісачкіна Дарина (17 група)

Міні галерея


Березень
Травень