Хеловін по-українськи

  • Дата публікації: 01.11.2015

У ніч з 31 жовтня на 1 листопада американці та європейці святкують стародавнє кельтське свято – Хеловін. В Україні це свято стало популярним лише кілька років тому, однак вже сьогодні молодь його активно відзначає, організовуючи костюмовані вечірки та всілякі конкурси на честь містичної ночі.

До святкування Хеловіну долучилися також і студенти Інституту економіки та бізнес-освіти. Так, зокрема за декілька днів до свята, а саме, 28 жовтня в новому корпусі УДПУ імені Павла Тичини була проведена «Виставка святкових статуй та атрибутів до Хеловіна», участь в якій поряд з іншими факультетами взяли й студенти нашого інституту.30 жовтня до свята було прикрашено аудиторії та кафедри інституту декораціями відповідної тематики, самі ж студенти переодягнулися у костюми, що вражали своєю оригінальністю.

Молодь ходила від кафедри до кафедри, розповідаючи цікавинки зі святкування Хеловіну, та отримуючи за це купу солодких гостинців від викладачів. Об 11.00 у 316 аудиторії на учасників та гостей свята чекали цікаві ігри, конкурси, розваги та частування солодощами.





























Студенти отримали неймовірне задоволення від свята та з нетерпінням чекають на наступне.

Міні галерея


Лютий
Квітень