Інститут економіки та бізнес-освіти радо зутрічав майбутніх абітурієнтів

  • Дата публікації: 27.11.2015

27 листопада 2015 року в ННІ економіки та бізнес-освіти відбувся День відкритих дверей      Знайомство з Навчально-науковим інститутом економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини майбутні вступники почали з бесіди, яка відбулася у 107 ауд. нового корпусу університету за участю директора Інституту проф. Чирви О.Г., заступника директора з довузівської підготовки та профорієнтаційної роботи Осадчук Н.В., завідувачів кафедри та студентства Інституту.

Завідувачем відділу професійно-кар’єрної орієнтації та довузівської підготовки Мошковською А.Е. для майбутніх вступників було детально роз’яснено умови вступу до університету та особливості підготовки подання документів.

Студенти Інституту розповіли про напрями підготовки за якими зможуть навчатися вступники, закордонну практику та стажування, виховну роботу зі студентами та студентське самоврядування.

По завершенню бесіди для гостей була організована ознайомча екскурсія територією університету, під час якої школярам та їх батькам показали лекційні зали, аудиторії навчального закладу, спортивну та тренажерні зали. Крім цього, гості університету мали змогу на власні очі побачити умови, в яких навчаються та живуть студенти.

Міні галерея


Березень
Травень